Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجلسی ها دست به کار اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شده اند، اصلاحاتی که حتی بنا به برخی اظهارات قرار است به انتخابات ۱۴۰۰ هم برسد. در این میان تاکید بر تعیین محدوده سنی -۴۰ تا ۷۰ سال - برای کاندیداهای ریاست جمهوری با واکنش هایی منفی از سوی برخی سیاسیون و رسانه ها روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محسن رضایی در صفحه اینستاگرام خود، از طرح اصلاح قانون انتخابات و تعیین محدوده سنی انتقاد کرد. او نوشت: مهمترین عامل عبور کشور از مشکلات کنونی و بقای نظام، به انتقال درست و به موقع مسئولیت های بین نسلی بستگی دارد. متاسفانه انحراف از سی سال پیش شروع شد و انتقال بین نسلی از نسل اول به دوم صورت نگرفت!

در همین راستا خبرگزاری خبرآنلاین از کاربران محترم خود خواست تا به این سوال پاسخ دهند که «تعیین محدودیت سنی برای کاندیداهای ریاست جمهوری را  چقدر لازم و مفید می دانید؟». 

زمان جنگ پسر ۱۵ ساله عقل داشت

برخی کاربران از تعیین محدودیت سنی برای کاندیداهای ریاست جمهوری انتقاد کردند. به طور مثال کاربری نوشت:« بهتره بجای تعیین محدودیت سنی از چهره های هنری مثل مهران رجبی برای کاندیداتوری ریاست جمهوری استفاده بشه.»

دیگری نوشت:« به نظر خواب خوش دیده اند و یکی هم در آستین دارند با این سوال مشکوک. برداشتن شرط جنسیتی مهمتر از سن هست. چرا در آن مورد نمی پرسید؟». کاربری هم که نامش را منتشر نکرده است، نوشت:« یه عده ای خودشون از نردبام بالا رفتن حالا دارند نردبام را پایین میندازن. موقع جنگ بچه ۱۵ ساله یا حتی کمتر میرفت جبهه و عاقل بود و خوب و بد را درک میکرد.»

حمید هم نوشت:« سن و سال به هیچ عنوان نمی تواند معیار باشد. ماهاتیر محمد در سال ۲۰۱۸ و سن ۹۲ سالگی مجدد نخست وزیر مالزی شد. سباستین کورز، در سال ۲۰۱۷ و در سن ۳۰ سالگی به عنوان صدراعظم اتریش انتخاب شد.» کاربری نیز نوشت:« غرضی چطوری پس میخواد بیاد؟» 

برای همه پست ها محدودیت سنی بگذارند

در این میان، برخی کاربران هم با تعیین محدودیت سنی برای کاندیداهای ریاست جمهوری موافق بودند. به طور مثال، فردی نوشت:« سن مهم نیست.» رضا بنایی نوشت:« ‌کار خوبی ‌است ‌که ‌باید برای ‌تمام‌ افراد در تمام‌ پستها ‌انجام ‌شود از ‌مجلس‌ شورا ‌گرفته ‌تا ‌مجلس‌ خبرگان‌ از شورای‌نگهبان ‌تا مجمع‌ تشخیص‌ مصلحت.» 

حمید برای خبرآنلاین نوشت:« خیلی خوب است چون مثل رفسنجانی پیر نمی خواهیم جوان باشد و کارکند.» کاربری هم در پاسخ به او نوشت:« مثل احمدی نژاد می خواهید خخخخخخخخ در ضمن آیت الله رفسنجانی به رحمت خدا رفتن.»

۲۷۲۱۵

کد خبر 1456373

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰ مجلس یازدهم اصلاح قانون انتخابات برای کاندیداهای ریاست جمهوری تعیین محدودیت سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است

شهردار قم گفت: بخش مهمی از مصوبات سفر نخست رئیس جمهور به قم که در ارتباط با مدیریت شهری بود، در ارگان‌های دولتی مرتبط بلاتکلیف مانده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، سیدمرتضی سقائیان‌نژاد امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه پیگیری مصوبات سفر با استاندار و محوریت معاونت عمرانی استانداری قم است، اظهار کرد: پروژه‌های مربوط به شهرداری طی نامه‌های متعدد به معاونت عمرانی مطرح شده است.

وی افزود: این پروژه‌ها در جلساتی که از زمان استاندار سابق برای پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهوری به قم تشکیل شده، پیگیری شده است و تنها مسئله گرمخانه و بلوار پیامبر اعظم (ص) به نتیجه رسیده است.

شهردار قم خاطرنشان کرد: درباره بلوار پیامبر اعظم (ص) هم قرار بود تفویض اختیار به صورت کامل به استان صورت بگیرد اما برای این کار یک نامه هفت بنده با شروطی که اصل موضوع را دچار مشکل می‌کند، به کمیسیون ماده پنج استان ارسال شده است.

سقائیان‌نژاد تصریح کرد: مسائل دیگر مانند اختصاص ۲۵ درصد از کاربری‌های تجاری منطقه پردیسان، اختصاص ۸۰ هکتار اراضی معوض برای تملک ریل راه آهن و اختصاص ۳۰ هکتار اراضی برای آزادسازی کاربری‌های معارض بوستان جوان نیز اجرایی نشده است.

وی با اشاره به اینکه در این موضوعات مکاتبات متعدد از سوی شهرداری قم صورت گرفته است، گفت: برای سفر دوم ریاست جمهوری نیز از ماه‌ها قبل جمع بندی پروژه‌های حوزه مدیریت شهری انجام شده است.

شهردار قم با اشاره به اینکه پروژه‌هایی مانند اتصال بلوار امام صادق (ع) به جاده اراک و اتصال محور عمار یاسر به بلوار امیرکبیر از جمله اقداماتی است که باید در وزارت راه و شهرسازی پیگیری شود، افزود: پیشنهادات ما در سفر ریاست جمهوری باید اقداماتی در حوزه کاری شهرداری باشد.

کد خبر 751132

دیگر خبرها

  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • کامرون ایده اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد