Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو حزب کارگزاران گفت: به عقیده بنده از ابتدای انقلاب تاکنون تنها چیزی که در دولت ها مشکل اساسی بوده و هست، نبود یک رییس جمهوری برخواسته از یک حزب مشخص سیاسی است که حتی کابینه و رده های مختلف دولت او، اعضای همان حزب باشند تا مردم در پایان هر دوره مطالبات خود را از همان حزب طلب کنند.

«محمد تمیزکار»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا در خصوص طرح اصلاح قانون انتخابات، گفت: شرایط داخلی کشور و در زمانی که مردم عزیزمان با مشکلات مادی و برای گذران زندگی با مشکلات بی شماری روبرو هستند موضوعات واجب تری برای قانون گذاران وجود داشته که موضوع اصلاح قانون انتخابات در زمان فعلی نه تنها برای اداره کشور واجب نیست و اولویت ندارد، بلکه برای مردم نیز جذابیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می شود با مطالعه دقیق تر اصلاح قانون را به بعد از انتخابات این دوره ریاست جمهوری موکول کرد.

او افزود: در شرایط اختصاصی داوطلب، باید واژه رجال کاملا مشخص شده و اگر فقط آقایان می توانند در انتخابات به عنوان انتخاب شونده، ثبت نام کنند از واژه معادل پارسی آن استفاده شود. در خصوص مدیر و مدبر بودن، بحث زیاد است چرا که خیلی ها خود را مدیر می دانند ولی در عمل توانایی مدیریت یک واحد کوچک را هم ندارند.

این عضو حزب کارگزاران خاطرنشان کرد: در شرایط عمومی، دارا بودن مدرک تحصیلی نیاز بی قید و شرط است چرا که از حضور افراد مختلف که در دوره های قبل باعث فان شدن موضوع انتخابات شدند، جلوگیری می شود. شرط سنی به عقیده بنده بی معنا و باعث عدم بهره از افراد توانمندی است که شاید از برخی کاندیداها صلاحیت و توانایی بیشتری دارند. در اصلاح قانون قطعا، می شد با بهره گیری از مشاوران عالی نظام، شرایط بهتری وضع کرد که بعدها نیازی به اصلاح مجدد نباشد و شائبه ای مبنی بر دخالت مستقیم مجلس بر انتخابات ریاست جمهوری و حتی مهندسی آن به نفع افراد خاص، به وجود نمی آمد.

تمیزکار در پاسخ به اینکه با این طرح می شود به سمت جوان گرایی رفت، گفت: در خصوص تعیین سن نامزدها بدون در نظر گرفتن شرایط جامعه کم سلیقگی شده چرا که رهبر انقلاب در سن 42 سالگی رییس جمهور شدند. در مجموع، تعیین سن در انتخابات بی معناست چراکه با شرایطی که به عنوان شرایط عمومی وضع شده خود به خود سن افراد مشخص می شود و قطعا با این شروط (حداقل سن و شرایط عمومی) نمی توان فضای انتخاب را برای مردمی که بخواهند، یک رییس جمهور جوان انتخاب کنند، ایجاد کرد.

او تصریح کرد: وقتی در تعیین شرایط عمومی مطرح می شود که مثلا رییس مجمع می تواند کاندیدا شود، این سوال هم مطرح می شود چرا بقیه اعضا نمی توانند و در شرایط عمومی ذکر شده فقط این افراد خاص می توانند کاندیدا شوند که این خود سوالاتی برای مردم مطرح می کند و عملا راه را برای حضور جوانان نیز، مسدود می کند. این طرح مشخص می کند جوانان هیچ جایگاهی در انتخابات ریاست جمهوری ندارند و نمی توانند خود را نامزد کنند که البته باید عرض کنم، جامعه رییس جمهور صرفا جوان نمی‌خواهد. ما باید رییس جمهوری انتخاب کنیم که توانایی اداره کشور را داشته باشد، ایده های نو داشته و ایجاد انگیزه کند، او باید فکر جوان داشته و به جوانان متخصص، دلسوز، مومن و درد آشنا در جامعه اعتماد کند و با انتخاب کابینه قوی و متخصص برای آینده کشور قدم بردارد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید براینکه لزوما رییس جمهور نباید جوان باشد، اظهار کرد: رییس جمهور باید دولت جوان تشکیل بدهد. ما باید رییس جمهوری داشته باشیم که جوانان را برای دوره های بعدی تربیت کند و نباید از جوانان به عنوان سکوی پرتاب استفاده کند. به عقیده بنده از ابتدای انقلاب تاکنون تنها چیزی که در دولت ها مشکل اساسی بوده و هست، نبود یک رییس جمهوری برخواسته از یک حزب مشخص سیاسی است که حتی کابینه و رده های مختلف دولت او، اعضای همان حزب باشند تا مردم در پایان هر دوره مطالبات خود را از همان حزب طلب کنند. در هر دوره با انتخاب هر رییس جمهور یک یا دو جریان در دولت مشغول به کار بودند که در نزدیک پایان آن دولت، جریان ها رییس جمهور وقت را نفی می کردند تا جا برای خود در دولت بعدی نگه دارند.

او در پایان افزود: در اصلاح قانون انتخابات جایگاه احزاب به درستی دیده نشده چرا که می توان یکی از ویژگی های عمومی کاندیداها را عضویت قطعی در یک حزب سیاسی دانست، عضویت در احزاب اولویت بر سن کاندیداها دارد. 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصلاح طلب عضو حزب کارگزاران یک رییس جمهور رییس جمهوری اصلاح قانون شرایط عمومی همان حزب یک حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۸۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد

لاوروف گفت، احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالات متحده، روسیه را دشمن می‌دانند و بدون توجه به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تلاش خواهند کرد تا روسیه را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «به‌زودی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد. رویکرد گروهی ممکن است سخت و گروه دیگری حتی سخت‌تر باشد، اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «برای هر دو، مهم نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، ما در کل دشمن هستیم. اینکه ما دشمن باشیم یا نیروی متخاصم فرقی نمی‌کند. اما "شکست استراتژیک" که آنها می‌گویند باید به روسیه تحمیل شود، هدف تشکیلات آمریکایی است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال مشابهی گفت، ما آماده خواهیم بود تا با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، کار کنیم، مشروط بر اینکه تمایل متقابل وجود داشته باشد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی کاندیداهای اصلی این انتخابات هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • دور دوم انتخابات یا تعیین رییس مجلس