Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح مصوبه قبلی خود، حداقل سن داوطلبان ریاست جمهوری را 40 سال و حداکثر 75 سال در هنگام ثبت‌نام تعیین کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در جلسه علنی امروز (سه شنبه 26 اسفند ماه 99) مجلس شورای اسلامی بررسی ایرادات شورای نگهبان به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری، در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان با هدف تأمین نظر شورای نگهبان، این ایرادات را اصلاح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس یکی از اصلاحات صورت گرفته در جزء 2 بند 3 ماده یک مصوبه مجلس اصلاح ماده 35 قانون انتخابات «حداقل سن داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در هنگام ثبت نام 40 سال تمام شمسی و حداکثر سن  داوطلبان در هنگام ثبت‌نام 75 سال تمام شمسی» تعیین شد.

این اصلاحیه با 165 رأی موافق به تصویب نمایندگان رسید.

همچنین نمایندگان با اصلاح جزء 7 بند ب ماده 1 مصوبه قبلی خود در خصوص ماده 35 قانون انتخابات «فقدان سوءسابقه امنیتی و یا عدم وابستگی به گروه‌های غیرقانونی»‌ به عنوان یکی از شرایط مدنظر برای نامزدهای انتخابات تعیین کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین با اصلاح بخش دیگری از مصوبه قبلی خود تصریح کردند:‌ داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری موظفند مدارک مثبته موضوع این قانون را در هنگام ثبت نام ارائه دهند و صرف ثبت نام در انتخابات به معنای دارا بودن صلاحیت نیست و احراز صلاحیت به عهده شورای نگهبان است.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ک

منبع: دانا

کلیدواژه: هنگام ثبت نام ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا اولین رئیس جمهور خود را پس از حاکمیت نظامیان بر این کشور انتخاب کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، « اردیس دبی» پس از 30 سال تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری چاد، در اردیبهشت 1400 هنگام بازدید از واحدهای ارتش که مشغول نبرد با شورشیان شمال این کشور بودند، کشته شد. پس از آن شورای انتقالی متشکل از افسران بلندپایه تشکیل شد و ژنرال « محمد ادریس دبی» پسر رئیس جمهور را به عنوان رئیس جمهور موقت چاد انتخاب کردند.

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا رئیس جمهور جدید کشورشان را انتخاب کنند.

درهای حوزه‌های رای گیری ساعت 7 صبح به وقت محلی به روی 8 میلیون و 500 هزار نفر دارای شرایط رای دادن گشوده می‌شود و آنان تا ساعت 17 عصر فرصت دارند رای خود را به صندوق‌ها بریزند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این انتخابات « محمد ادریس دبی » رئیس جمهور موقت، « البرت باهیمی » نخست وزیر سابق به همراه هفت نامزد دیگر با هم رقابت خواهند کرد.

چاد پس از رئیس جمهور مقتول به کدام سو می‌رود؟

نظامیان آرای خود را دیروز به صندوق‌ها ریختند و پیش بینی می‌شود نتایج اولیه انتخابات در 21 آوریل و نتایج نهایی آن در 5 ماه می اعلام شود.

چنانچه هیچ یک از نامزدها بیش از 50 درصد آرای لازم برای ورود به کاخ ریاست جمهوری را بدست نیآورند، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد و دو دوم انتخابات ریاست جمهوری در 22 ژوئن سال جاری میلادی برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری چاد امروز درحالی برگزار می‌شود که احزاب مخالف و شماری از تشکلات مدنی آن را تحریم کرده‌اند. آنها معتقدند «دبی» و متحدانش بر نهادهای مهم حاکمیتی سیطره دارند و این موضوع می‌تواند بر سلامت و شفافیت انتخابات تاثیرگذار باشد.

کارشناسان ناظر بر تحولات چاد پیش بینی می‌‎کنند محمد ادریس دبی با کسب بیشترین آراء به کاخ ریاست جمهوری راه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟